22.6.11

Βάστα τοίχε , θα σπρώξω ...

Οι υπογραφές έπεσαν, την Δευτέρα παίρνει τυπικά το χρίσμα και την Τρίτη πιάνει δουλειά. Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι το νέο αφεντικό της ΠΑΕ Ηρακλής. Η συμφωνία των τριών πλευρών (Ρέμος, ΓΣ, Ψωμιάδης) ολοκληρώθηκε στις 2 μετά τα μεσάνυχτα και στην γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη, θα επισημοποιηθεί η συμφωνία.


ε, πάει χάλασε ο κόσμος ...

και συνεχίζουν ορίζοντας και την "επίσημη πρώτη" της ομάδας.

Παράλληλα θα ξεκαθαρίσει και το ποιοι παίκτες θα στελεχώσουν το ρόστερ της νέας ομάδας. Είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν σε αυτό αρκετοί από τους παίκτες που έπαιξαν φέτος σε Ηρακλή και Καβάλα, ενώ η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου.

ε, και για να ευθυμήσουμε και λίγο ακούστε τα όνειρα που είχε για την ομάδα μπάσκετ της αεκ οταν την ανέλαβε


η οποία βέβαια ακολούθησε την λαμπρή πορεία της ομάδας βόλεϋ του συλλόγου .




3 σχόλια:

Χ2 είπε...

Μάκης uber alles...Θυμάμαι ακόμη τη σκηνή στην καφετέρια του κοντά στη Μητροπολη...Ήμουνα μέσα κι έπινα καφέ διαβάζοντας από το απέναντι περίπτερο τους τίτλους των αθλητικών εφημερίδων. Μία έγραφε: "Ο Ψωμιάδης στη φυλακή". Και φεύγει το βλέμμα μου απο την εφημερίδα και πέφτει στη γωνία του μαγαζιού όπυ καθότανε ο Μάκης κοιτάζοντας με ύφος απλανές εξω..."τον κόσμο όλο", που έλεγε κι ο Βέγγος κατουρώντας από τα Τουρκοβούνια...

Χ2 είπε...

Ευτυχώς πάντως ,αυτά τα δομικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας για τα οποία μίλαγε ο Βενιζέλος, τώρα με τον Ψωμιάδη, θα αρχίσουν να επιλύονται. Από την παραοικονομία, περάσαμε στην ανάπτυξη..

Ένας εκ των Δυο! είπε...

Και τί λόγος... και ο Χάρης Αλευρόπουλος με το μαγικό ραβδί-μικρόφωνο να εκμαιεύει...
Σαμπόνις λέει, χαχα...

ΟΙ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΘΑΊΝΟΥΝ ΠΡΌΩΡΑ.
(Σε αυτό οφείλονται και τα μηδενικά στα σχόλια)